Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите

Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите - E-Burgas.com
Снимка: БГНЕС

Една жена е загинала, дете на година и 7 месеца и дете на 12 години са настанени в болница след пожар в хотел в София. Състоянието им е стабилно, без опасност за живота. Самоличността на загиналата жена се изяснява.

Пострадали са и двама възрастни мъже на около 67 години, състоянието им е по-тежко, обгазени са от пожара. Пострадалите са настанени в "Пирогов" и Военномедицинска академия.

Пожарът се е развил на третия етаж в хотелската част."Няма информация за взрив. Хотелът е запълнен с чуждестранни туристи - има руснаци, от арабски произход. Сградата е 8-етажна, хотелът разполага със 70 стаи, като всички стаи са били запълнени.

Всички са евакуирани, част от третия етаж към момента е негоден за ползване. Хората са настанени в ресторанта на хотела, като са им дадени хавлии и вода, прегледани са от медицинските екипи", заяви на брифинг комисар Любомир Баров, заместник-директор на Столичната дирекция на пожарната.

Спряно е движението на кръстовището между булевардите "Тодор Александров" и "Христо Ботев". Районът е отцепен.Всички гости на хотела са евакуирани.Причините за пожара се изясняват. На място има и следователи от СДВР.

Свързани статии
Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Мъж без предпазен колан се обърна в нива край Малка поляна, загина на място
Тагове
пожар жертва
Коментари

Още от последните новини