Жълт код за студ в цялата страна

Жълт код за студ в цялата страна - E-Burgas.com

Предупреждение за много ниски минимални температури в цялата страна е обявено за днес. В сутрешните часове на отделни места в котловините и низините видимостта ще е намалена.

През деня ще има разкъсана, предимно средна и висока облачност, на места намаляваща до слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от запад-северозапад.

Сутринта ще е студено с минимални температури от минус 12° до минус 7°. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 0° и 5°, по-ниски ще останат в североизточните райони.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна и на отделни места ще прехвърча слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Студено време с максимална температура на височина 1200 метра около минус 9°, на 2000 метра - около минус 11°.

През следващите дни ще е слънчево, сутрин на отделни места с мъгли. Ще се затопли и в четвъртък максималните температури ще са между 7° и 12°.

В петък привечер в крайните южни райони е възможно да превали дъжд.

Свързани статии
Трайно обезкосмяване в лазерно студио "Marchelа" Над 4000 студенти не могат да се завърнат в общежитията си заради незавършени ремонти Жълт код за ниски температури в цялата страна Жълт код за вятър в десет области от страната Снегът затруднява движението по проходите, жълт код за дъжд в 11 области 13 области у нас с жълт код за силен вятър Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ изпрати третия випуск парамедици Бъдещи юристи от БСУ посетиха Районния съд Жълт код за опасно време в половин България
Тагове
жълт код студ
Коментари

Още от последните новини