ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено

ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено - E-Burgas.com

През последните дни инспектори от ИАРА извършиха множество планирани проверки по бреговете и във водите на язовир Мандра. В хода на проверките са установени мрежи с дължина близо 1 км. и улов от риба с общо тегло 50 кг.

Мрежите са иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител, а рибата е дарена на Социален патронаж град Камено. С цел спазване правилата за отговорен риболов и опазване на рибния ресурс, ИАРА ще продължава да извършва проверки на водоемите в Бургаска област.

Призоваваме любителите риболовци да спазват правилата за извършване на любителски риболов. Гражданите, забелязали нередности или със съмнения за извършване на нерегламетиран риболов да сигнализират на телефон 112.

Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра Изплува тялото и на втория изчезнал рибар ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари С рибен курбан и два нови паметни знака бургаските рибари отбелязаха стария Никулден (Снимки) Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания
Тагове
камено иара риба бракониери
Коментари

Още от последните новини