ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено

ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено - E-Burgas.com

През последните дни инспектори от ИАРА извършиха множество планирани проверки по бреговете и във водите на язовир Мандра. В хода на проверките са установени мрежи с дължина близо 1 км. и улов от риба с общо тегло 50 кг.

Мрежите са иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител, а рибата е дарена на Социален патронаж град Камено. С цел спазване правилата за отговорен риболов и опазване на рибния ресурс, ИАРА ще продължава да извършва проверки на водоемите в Бургаска област.

Призоваваме любителите риболовци да спазват правилата за извършване на любителски риболов. Гражданите, забелязали нередности или със съмнения за извършване на нерегламетиран риболов да сигнализират на телефон 112.

Свързани статии
Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Междусъседска свада в Бургаско приключи със счупен носВъзроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанищетоРибари ще обсъждат иноавциите в бранша на Национална среща в РавдаЗачестяват бракониерските набези в Черно мореРибари извадиха над 7 тона боклуци от Черно мореИзвадиха 7 броя "драги" край пристанището в Ахтопол (Снимки)Отново откриха бракониерски мрежи в Черно мореПореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море Търсят стари рибарски пособия за етно комплекса в Рибарското селище
Тагове
камено иара риба бракониери
Коментари

Още от последните новини