ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено

ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено - E-Burgas.com

През последните дни инспектори от ИАРА извършиха множество планирани проверки по бреговете и във водите на язовир Мандра. В хода на проверките са установени мрежи с дължина близо 1 км. и улов от риба с общо тегло 50 кг.

Мрежите са иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител, а рибата е дарена на Социален патронаж град Камено. С цел спазване правилата за отговорен риболов и опазване на рибния ресурс, ИАРА ще продължава да извършва проверки на водоемите в Бургаска област.

Призоваваме любителите риболовци да спазват правилата за извършване на любителски риболов. Гражданите, забелязали нередности или със съмнения за извършване на нерегламетиран риболов да сигнализират на телефон 112.

Свързани статии
Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки)Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониериНаливат 5,2 млн. лв. в пътя между Русокастро и Трояново Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на МандраЧетвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в КаменоИзвадиха над километър бракониерски мрежи от Мандра, рибата отива в зоопарка в Айтос (Снимки)Басейнова дирекция: Липса на кислород е довело да измирането на рибата край ЧерноморецМъртва риба изплува в язовир край ЧерноморецЗапочна модернизирането на Ченгенето, ето как ще изглежда (Снимки)Бургаският съд остави зад решетките мъж заради жесток побой в Камено
Тагове
камено иара риба бракониери
Коментари

Още от последните новини