И днес големите магазини бяха препълнени

И днес големите магазини бяха препълнени - E-Burgas.com
frognews.bg

Отново препълнени магазини и опашки от чакащи пред големите търговски вериги. Въпреки призивите на здравните власти, в късния следобед стотици пазаруваха за идващите празници.

Намирането на паркомясто се превърна в истинско предизвикателство за всеки новопристигнал. Пред NOVA клиенти заявиха, че правилата в магазините се спазват, което се дължи на стриктния контрол. Други пък бяха на мнение, че гражданите не следят за дистанция между себе си и околните и неглижират здравните разпоредби.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Експерти: След падането на цените на газа, не очаквайте намаление на цените в магазина Първи звънец на 48-то Народно събрание Удължиха ковид мерките в цялата страна Президентът: Старостта не бива да е бреме, обществото ни е в дълг на възрастните хора Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Още осем области връщат ковид мерките Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев
Тагове
магазини мерки народ
Коментари

Още от последните новини