и Бургас с опасен за здравето въздух

и Бургас с опасен за здравето въздух - E-Burgas.com

И тази сутрин мръсен въздух в София. Според измервателните станции на общината в Павлово фините прахови частици са били три пъти над нормата от 50 микрограма на кубичен метър.

Според европейската система за отчитане тази сутрин освен в София, въздухът е много опасен за здравето още в Перник и Бургас, пише cross.bg. Гражданската платформа Еър София отчита надвишаване на нормите повече от два пъти в по-голямата част от столицата.

Днес също буферните паркинги са безплатни и от общината препоръчват да оставим колите си в къщи и са ползваме градски транспорт.

Свързани статии
Отново следят качеството на въздуха в Долно Езерово РИОСВ най-сетне видя замърсяване на въздуха в Бургас Община Бургас: Продължаваме борбата срещу мръсния въздух Продължава подмяната на стари печки в Бургас, 89 семейства ще посрещнат зимата с екоуреди Общински съветник алармира за рязко замърсен въздух в Бургас Дишаме мръсен въздух в почти цялата страна РИОСВ: Печките на дърва и въглища са основният замърсител на въздуха у нас В Бургас продължава подмяната на старите печки за по-чист въздух
Тагове
мръсен въздух фпч
Коментари

Още от последните новини