Хванаха циганите, окрали таксиджия докато ги вози в Бургас

Хванаха циганите, окрали таксиджия докато ги вози в Бургас - E-Burgas.com
cross.bg

Мъж и жена на 28-годишна възраст от бургаското гето са заловени след като преди около месец окрадоха таксиметров шофьор.

55-годишният мъж ги качил в таксито си на обяд, на 30 март и трябвало да ги закара от „Меден рудник“ до ж.к. „Зорница“. По пътя жената успяла да му прибере портфейла, в който имало 325 лв. от джоба на шофьорската врата, след което двойката слязла от таксито.

Същите са направили самопризнания в Първо РПУ. Работата по документиране на случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Свързани статии
35 пияни и дрогирани шофьори са регистрирани за денонощие Внучка обра баба си в руенско село Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Таксиджии от цяла България на протест заради прострелян колега Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Таксиметрови шофьори отново плашат с протести Намалиха данъка на таксиметровите шофьори в Поморие Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград
Тагове
такси цигани гето кражба шофьор
Коментари