Христо Порточанов награди състезатели в турнира по конен спорт за Купа Бургас 2016

 Христо Порточанов награди състезатели в турнира по конен спорт за Купа Бургас 2016  - E-Burgas.com

Най-успешният футболен президент в Бургас Христо Порточанов се включи в награждаването на квалификационния турнир по конен спорт КУПА БУРГАС 2016, който започна вчера на базата в бургаския парк „Езеро”. Сред награждаващите бяха още председателят на ККС „Кан Крум” – Бургас Георги Базотев, както и президентът на съдийското жури Димитър Генов. 

Хиляди бургазлии и гости на града станаха свидетели на живо на майсторките умения на най-елитните български коне и техните ездачи по време на квалификациите за държавно първенство. Както е известно в турнира, който ще продължи цяла седмица в Бургас, са записани над 130 елитни коне и изявени състезатели от най-добрите български клубове.

КУПА БУРГАС 2016 се провежда за шести пореден път, като в първия ден вчера участниците се състезаваха в няколко различни изпитания по прескачане на препятствия на различна височина от 95 см до 135 см. Днес е вторият квалификационен ден от турнира, като състезателите продължават с изпитания паркур за стил и прескачане на препятствия от 100, 110, 125 и 135 см.

Отново може да следите на живо всичко, което се случва на КУПА БУРГАС 2016 на следния линк https://www.youtube.com/c/Eburgasofficial/live

Галерия
Коментари

Още от последните новини