Хора с добри сърца помогнаха на Ваня Димитрова, нужни са още средства за лечението в Германия на 15 февруари

Хора с добри сърца помогнаха на Ваня Димитрова, нужни са още средства за лечението в Германия на 15 февруари - E-Burgas.com

Победителката в Мисис Бургас се надява да може да пътува за Дюселдорф след две седмици

Хората с добри сърца помогнаха на Ваня Димитрова да събере половината от необходимата сума за лечението ѝ. Победителката от конкурса Мисис Бургас 2017 страда от тежката диагноза Мениерова болест, която засяга вътрешното ухо и напълно променя нейния живот.

В средата на януари младата майка разказа за състоянието си във видео, в което се обръща с молба за помощ в набирането на средства за скъпо лечение в Германия. Емоционалното ѝ обръщение докосна много хора, които подпомогнаха дарителската сметка и така половината сума от необходимите 14 хил. евро вече е събрана. 

Ваня трябва да бъде приета в клиниката в Дюселдорф на 15 февруари за изследвания и едноседмично лечение. Лекарите дават надежда, че тя отново може да върне нормалния си начин на живот. За целта обаче трябва да бъде събрана останалата част от сумата, която е непосилна за семейството ѝ. 

Ако желаете да помогнете, може да го направите на дарителската сметка, която се намира под статията.

Цялата история на Ваня може да чуете във видеото.

Дарителска сметка Райфайзенбанк
IBAN : BG57RZBB91551014263832
BIC : RZBBBGSF

 

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини