Победителка в "Мисис Бургас" се нуждае от Вашата помощ в борбата си с тежка болест

Победителка в

Ваня Димитрова иска да върне нормалния си начин на живот, за да може отново да се грижи за двете си деца 

40-годишната Ваня Димитрова се нуждае от Вашата помощ, за да се пребори с тежката диагноза Мениерова болест, която засяга вътрешното ухо. Ваня спечели второ място в конкурса Мисис Бургас през 2017 година, но сега в живота ѝ предстои много по-тежка битка. За целта са нужни средства, които нейното семейство не може да осигури. 

Ваня разказва за тежката си диагноза във видео, в което се обръща с молба за помощ към хората с добри сърца.

Преди две години тя ражда второто си дете при много усложнения, като прекарва три дни в медикаментозна кома. Шест месеца по-късно Ваня се събужда с напълно заглъхнали уши и в продължение на няколко дни чува шумове. Малко след това получава и първата си криза, която се изразява в изключително силен световъртеж, който продължава 4-5 часа. Лекарите в Бургас в началото не са способни да поставят правилната диагноза, което довежда до преглед в София и там става ясно, че Ваня страда от Мениерова болест. 

Тази диагноза напълно променя живота й, като тя вече не е способна нито да работи, нито да се грижи за двете си деца, тъй като получава много чести кризи, продължаващи по няколко дни. 

Надеждата на Ваня е свързана със сложна манипулация в Германия, за която семейството й няма средства. Ако желаете да ѝ помогнете, може да го направите на дарителската сметка, която се намира под статията.

Цялата история на Ваня може да чуете във видеото.

 

Дарителска сметка Райфайзенбанк.
IBAN : BG57RZBB91551014263832
BIC : RZBBBGSF


 

 

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини