Екшън в Меден рудник, въоръжен с нож руснак катастрофира до Кауфланд и налетя на полицаи

Екшън в Меден рудник, въоръжен с нож руснак катастрофира до Кауфланд и налетя на полицаи  - E-Burgas.com
Архив news.bg

Цялата агресия на видимо неадекватен руски гражданин изпита върху себе си полицейски екип от Четвърто РПУ-Бургас, отзовал се на сигнал за катастрофа. Това станало преди три дни, около 23:00 часа, в района на бл. 413 в ж.к. Меден рудник, на около 200 метра след първия светофар, в посока Кауфланд.

Оказало се, че 31-годишният руснак блъснал пикапа си ''Рено Канго'', върху който имало материални щети. Без видима той започнал да се държи грубо с органите на реда, обиждал ги, дори налетял на бой след като разпоредили да извади калъфа с ножа, който носел на кръста си.

Агресивният водач опитал да удари с юмрук единият от полицайте , след което го дръпнал за униформата и откъснал част от десния ръкав и левия пагон, информират от МВР. За да го усмирят те използвали физическа сили и белезници.

Задържаният е постоянно пребиваващ в Бургас. След задържането му той продължил да буйства и да отправя закани към полицаите. Руснакът отказал да дава каквито и да е проби за алкохол и наркотици. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

Коментари

Още от последните новини