Довършват проект с 200 паркоместа в "Изгрев" (Снимки)

Довършват проект с 200 паркоместа в

Община Бургас строи 2 нови и рехабилитира 2 съществуващи паркинга между 70 и 71 бл. в к-с „Изгрев“. Местата за автомобили са общо 200. Проектът включва още ново осветление и ремонт на тротоари. Запазени са цветарниците, в които напролет ще бъде допълнително насипан хумус и ще се подобри озеленяването.

Това благоустрояване е част от миналогодишния, а не от бюджета за 2022 година. То е поискано от жителите на двата блока по общинската програма „Моят град, моят квартал, моята улица“.

В петък метеоролозите предвиждат температури до 14 градуса в Бургас. За тогава е планирано полагане на асфалтовото покритие на новите паркинги.

Галерия
Свързани статии
Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни Междублоково пространство в "Изгрев" придобива чуден вид (Снимки) Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Затварят паркинга край солниците заради почистване в района Бургазлии организират подписка за надземен паркинг във "Възраждане" Строят поредния паркинг в "Изгрев" (Снимки)
Тагове
изгрев паркинг
Коментари

Още от последните новини