Бургазлия мина през ада: Любимата му гo върза за 32 часа, мъже го смляха от бой и ограбиха

Бургазлия мина през ада: Любимата му гo върза за 32 часа, мъже го смляха от бой и ограбиха - E-Burgas.com

Срещу мъжa са извършени сексуални извращения, по тялото му няма здраво място

30-годишен бургазлия мина през ада този уикенд. след като бе държан в плен цели 32 часа в къща в Сливен. Това съобщиха на извънреден брифинг на Апелативната прокутраутра в Бургас. 

Мъжът е бил държан в плен от 30-годишната Дияна Куртева, с която е бил в интимни отношение през последните 10 месеца. Случката се разиграла в квартал на Сливен, откъдето е жената. 

Бургазлията отишъл при нея доброволно в петък. След кратък скандал в жилището и влезли двама мъже с маски, които вързали 30-годишния бургазлия със свински опашки и сложили тиксо на устата му. От прокуратурата съобщиха, че върху лицето е извършен жесток побой, като буквално по тялото му не е останало здраво място. Има данни и за сексуални извращения, които обаче няма да бъдат оповестявани в публичното пространство.

Според разследването мотивите за престъплението са изцяло користни, като целта е била бургазлията да бъде ограбен. Връзката му с Дияна била виртуална за цели 8 месеца, през които той й превеждал пари по банков път.  След това двамата се видели в Бургас, като тук той също демонстрирал добро финансово състояние и я обсипал с подаръци. 

Задържането му в плен е било напълно целенасочено с цел той да бъде ограбен, твърдят от прокуратурата. За тази цел той бил поканен в къща в Сливен, където да се види с Дияна. Двамата й помощници били предварително подготвени с маски и свински опашки за да го ограбят.

Единият от тях е 32-годишният Станислав Стоянов, който е криминално проявен и е лежал в затвора за грабежи и разпространение на наркотици. Другият мъж е на 24 години, но името му не бе съобщение, тъй като на този етап няма повдигнато обвинение срещу него.

Мъжете са използвали насилие и заплахи, за да ограбят бургазлията. Приятелката му Дияна също е била много активна в насилствените действия. Целта е била той да им даде банковите си карти и да каже номерата към тях, но въпреки това те не успели да направят виртуална транзакция на парите. Поради това те му отнели наличните в него 200 лв. и двата мобилни телефона. По време на мъченията те го заплашили, че ще му отрежат пръстите с лозарски ножици и ще го набият на кол. След това той е бил сложен в багажника на личния си автомобил и е бил откаран в местността Карандила, където е изоставен и по-късно се е прибрал в Бургас.

Първоначално пострадалият съобщил в полицията, че е бил отвлечен от непознати лица на непознато място, с което изключително много затруднил разследването. Все пак бързата работа на полицията дала резултат и те разпрели случая.

Срешу Дияна Куртева и Станислав Стоянов ще бъдат повдигнати обвинения, а днес съдът в Сливен ще гледа мярката им за неотклонение, поради изтичането на първоначалната заповед за задържане от 72 часа. 

 

Коментари

Още от последните новини