Бургаският кмет честити празника на акушерите: Без Вас не можем!

Бургаският кмет честити празника на акушерите: Без Вас не можем! - E-Burgas.com

Бургаският кмет Димитър Николов честити Бабинден на всички медицински лица, които днес отбелязват празника. Ето какво написа градоначалникът:

От сърце поздравявам с  Бабинден всички акушер-гинеколози, неонатолози и акушерки!

Този празник винаги е изключително вълнуващ, защото е символ на новото начало, на живота.

Пожелавам на всички, които празнуват днес- да са живи и здрави, да ни правят щастливи и да ни даряват с много усмивки, помагайки на този свят да се раждат здрави бебета.

Разчитаме на високия професионализъм и отзивчивост на всички бургаски специалисти, ангажирани в родилната помощ. Разполагаме и с родилни домове, които предлагат отлични условия за бъдещите майки, затова нека си пожелаем още повече бебета да се раждат в Нашия Бургас.

Честит Бабинден!

Без вас не можем!    

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свързани статии
Представят нова книга, посветена на Поморие, на празника на града Затварят улица в Долно Езерово заради празника на квартала Маргарита, Росица и Виолета - кой са най-разпространените имена на Цветница Честита Цветница! Хиляди българи празнуват имен ден Отбелязваме Лазаровден Честит Тодоровден! Община Созопол обяви каква ще е официалната програма утре Поморие ще отбележи 3 март с официална програма Почитаме покровителя на пчеларите Английската бележи 50 години с 20 интригуващи събития
Тагове
бабинден празник
Коментари

Още от последните новини