Бургаските фехтувачи изпратиха уникална състезателна година (Снимки)

Бургаските фехтувачи изпратиха уникална състезателна година (Снимки) - E-Burgas.com

Бургаските фехтувачи проведоха ежегодното тържество по повод  закриването на фехтовалния  спортно-състезателен сезон в  регион Бургас. Традиционно на него се връчеха наградите за най-добър фехтувач,както и призовете на победителите в „Регионалната фехтовална  лига „Бургас”.

Кратката равносметка от изминалата година показва, че това е един от най-успешните сезони в кратката история на клуба. Фехтувачите от Бургас спечелиха от Държавните първенства общо 10 златни, 5 сребърни и 12 бронзови медала. Завоюваха също така и три купи „България”. 

Представянето им в отборната надпревара също беше впечатляващо, със спечелването на две титли, сребърен и бронзов медал. И с това хубавите новини не свършват, в края на сезона бяха дипломирани повече от 40 млади фехтувача,които несъмнено, ще бъдат следващите шампиони на клуба.

Ръководството на клуба и треньорите благодарят на всички които помагат фехтовката в Бургас и региона да се развива с това бързо темпо. Благодарности и на всички състезатели за тяхната упорита работа, всеотдайност и усърдие.

Галерия
Коментари

Още от последните новини