Бургаска детска градина с поредна интересна и нестандартна инициатива: Усмихна 16 дръвчета (Снимки)

Бургаска детска градина с поредна интересна и нестандартна инициатива: Усмихна 16 дръвчета (Снимки) - E-Burgas.com

С поредна интересна и нестандартна инициатива детска градина "Златното ключе" зарадва малчуганите и родителите им.

В двора на детското заведение 16 дръвчета оживяха, за да носят настроение и радост. Те са нарисувани като всяко от тях носи собствено име и послание към него.

"Така например в двора на градината децата могат да се "запознаят" с дървото на Смеха, дървото на Радостта, на Детството, на Мечтите и други", съобщават от общината.

По този начин приказната инициатива на ръководството на детската градина дарява повече усмивки и весело настроение на своите възпитаници.

Галерия
Свързани статии
Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Бургаска детска градина вече си има площадка по безопасност на движението (Снимки) Херо Мустафа и кметове от Бургаско засадиха 20 кедъра в Морската градина Поморие въвежда иновативна методика в детска градина Бургас ще има детска ясла, отоплявана с геотермална енергия Нови дръвчета красят двора на училище в Поморие Раздават на бургазлии 15 000 дръвчета на Часовника Детска градина в Поморие спечели проект за геотермална енергия Важно за родителите: От 1 март може да се запознаете с електронната система за прием в ясла и детска градина
Тагове
детска градина дръвчета
Коментари

Още от последните новини