Бургаска детска градина с поредна интересна и нестандартна инициатива: Усмихна 16 дръвчета (Снимки)

Бургаска детска градина с поредна интересна и нестандартна инициатива: Усмихна 16 дръвчета (Снимки) - E-Burgas.com

С поредна интересна и нестандартна инициатива детска градина "Златното ключе" зарадва малчуганите и родителите им.

В двора на детското заведение 16 дръвчета оживяха, за да носят настроение и радост. Те са нарисувани като всяко от тях носи собствено име и послание към него.

"Така например в двора на градината децата могат да се "запознаят" с дървото на Смеха, дървото на Радостта, на Детството, на Мечтите и други", съобщават от общината.

По този начин приказната инициатива на ръководството на детската градина дарява повече усмивки и весело настроение на своите възпитаници.

Галерия
Свързани статии
Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово В Айтос готвят проект за строеж на нова детска градина Детска градина в Поморие ще обучава по програмата Еразъм+ Започна саниране на старата детска градина в Сарафово (Снимки) Служителите в детските градини в Несебър си направиха тестове за коронавирус Майка със сигнал до бургаския омбудсман: Таксите в детските градини са непосилни Общината се самосезира заради бетонирани дръвчета в "Меден рудник" За няколко месеца общината залеси града с хиляди дръвчета собствено производство (Снимки)
Тагове
детска градина дръвчета
Коментари

Още от последните новини