Бургаска детска градина с поредна интересна и нестандартна инициатива: Усмихна 16 дръвчета (Снимки)

Бургаска детска градина с поредна интересна и нестандартна инициатива: Усмихна 16 дръвчета (Снимки) - E-Burgas.com

С поредна интересна и нестандартна инициатива детска градина "Златното ключе" зарадва малчуганите и родителите им.

В двора на детското заведение 16 дръвчета оживяха, за да носят настроение и радост. Те са нарисувани като всяко от тях носи собствено име и послание към него.

"Така например в двора на градината децата могат да се "запознаят" с дървото на Смеха, дървото на Радостта, на Детството, на Мечтите и други", съобщават от общината.

По този начин приказната инициатива на ръководството на детската градина дарява повече усмивки и весело настроение на своите възпитаници.

Галерия
Свързани статии
Зрелостници в Несебър засадиха дръвчета (Снимки) Започна строителството на нова детска градина в Бургас (Снимки) Одобриха проект за нова детска градина в Поморие Слънцето в Бургас днес изкара навън децата от ДГ "Пинокио" (Снимки) Детска градина поема децата на бургаските медици на първа линия Нова детска забавачка за децата в созополското село Равадиново Фотооко: Изсъхнаха новозасадените дръвчета на алеята между Бургас и Сарафово В Айтос готвят проект за строеж на нова детска градина Детска градина в Поморие ще обучава по програмата Еразъм+ Започна саниране на старата детска градина в Сарафово (Снимки)
Тагове
детска градина дръвчета
Коментари

Още от последните новини