Бургаска детска градина вече си има площадка по безопасност на движението (Снимки)

Бургаска детска градина вече си има площадка по безопасност на движението (Снимки) - E-Burgas.com

В новия филиал на ДГ "Морско конче" бе открита площадка по безопасност на движението по пътищата по национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“.

Съоръжението е обезпечено с улици, кръстовища, пътни знаци, светофари, пешеходни пътеки. Благодарение на новата площадка и чрез игри на нея децата ще усвояват основните правила за безопасно движение.

Галерия
Свързани статии
Поморие въвежда иновативна методика в детска градина Бургас ще има детска ясла, отоплявана с геотермална енергия Детска градина в Поморие спечели проект за геотермална енергия Важно за родителите: От 1 март може да се запознаете с електронната система за прием в ясла и детска градина Бургаска ясла ще се отоплява с геотермална енергия Поморие спечели проект за саниране на детска градина Започна строителството на нова детска градина в Бургас (Снимки) Одобриха проект за нова детска градина в Поморие Слънцето в Бургас днес изкара навън децата от ДГ "Пинокио" (Снимки) Детска градина поема децата на бургаските медици на първа линия
Тагове
детска градина
Коментари

Още от последните новини