Бургас домакин на изложението "Бебе Зона" за пета предна година

Бургас домакин на изложението

За пета поредна година Бургас ще е домакин на специализираното търговско изложение за детски стоки и услуги „Бебе Зона“. На 10 и 11 септември в Експозиционен център „Флора“ посетителите ще имат възможността да се срещнат с най-добрите български производители и вносители в бранша. През годините изложението успя да се наложи като едно от най-големите в България. На щандовете на изложителите бъдещите и настоящи родители ще могат да намерят голямо разнообразие от продукти и да направят правилния и информиран избор за тяхното дете и за цялото семейство. Освен това ще имат възможността да се възползват от преференциални цени при пазаруване.

Организаторите са подготвили богата програма с много изненади и над 15 томболи с предметни и парични награди. Единственото условие да участвате в томболите е да се регистрирате на място.

Тази година добрата новина е, че в програмата на изложението отново ще бъде включен подробен лекционен курс за родители. Лектори на курса ще бъдат водещи здравни специалисти в областта на детското и майчино здраве както от Бургас, така и от цялата страна. Една от най-добрите и обичани акушерки в Бургас и носител на приза акушерка на годината за 2015г. - Велина Василева ще води темата за раждането и това какво очаква бъдещите майки в родилна зала. Ще бъде включена и темата за грижите за новороденото, чиито лектор ще е Ася Демирева, която е лекарски асистент и сертифициран към Международния борд консултант по кърмене.
Ася е от първите обучени консултанти в България и приема за своя мисия бъдещите и настоящи майки да получават качествена и съвременна информация по темите, свързани с храненето и отглеждането на бебета и деца. В курса ще бъде включен и практически обучителен модул по реагиране при спешни ситуации касаещи здравето и живота на децата - практическия курс по първа долекарска помощ за родители ще бъде воден от Златка Атанасова, която е медицински специалист с над 40 години отпит в системата на здравеопазването, кръводаряването и първата помощ.

Още от първата си година „Бебе Зона“ се наложи като изложение с мисия да подпомага родители в затруднено положение, чрез кампанията „От мама за мама“, която вече за пета поредна година ще има обособен пункт на територията на изложението. Инициативата е в партньорство с ЦОП Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение. Всеки, който желае да се включи в кампанията, може да го направи като дари стоки от първа необходимост - памперси, шишета, биберони, дрехи и др.

Условия за дарените стоки:

Да са подходящи за деца от 0 до 5 годинки.

Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.

Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 18:00 часа в Експо център "Флора" Бургас и през двата дни на изложението.

Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност.

Събраните дарения ще бъдат комплектовани и дарени на социално слаби семейства с деца до 5-годишна възраст, живеещи на територията на град Бургас.

Повече информация за програмата, активностите и томболите на изложение „Бебе Зона“ може да получите във фейсбук страницата или на телефони: 0894406234 или 0883100044.

Свързани статии
Започнаха първите занимания във вода за бебета в Бургас (Видео) Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята Министерството на туризма участва на изложение в Бургас Бургас е отново е столица на цветята (Снимки) Цветен лабиринт очаква бургазлии на "Флора 2021" 267 бебета са проплакали в Несебър през 2020 237 недоносени бебета са се родили в УМБАЛ-Бургас през 2020
Тагове
бебета изложение
Коментари

Още от последните новини