Министерството на туризма участва на изложение в Бургас

Министерството на туризма участва на изложение в Бургас - E-Burgas.com

Министерството на туризма участва в XVIII издание на изложението „Вашата ваканция“, което се провежда в периода 14-15 май в Бургас. Туристическата борса се организира от Бургаска регионална туристическа асоциация, под патронажа на Министерство на туризма, на областния управител на област Бургас и Община Бургас. По случай откриването министърът на туризма Стела Балтова изпрати поздравителен адрес до организаторите и всички участници и гости на събитието.

Акцентът тази година на борсата бе поставен върху възможностите за вътрешен туризъм, туристическите продукти и пакети в България. За Министерство на туризма е от изключително значение, че въпреки световната пандемия и изпитанията, пред които е изправен туристическият бизнес, представителите на сектора имат възможност да се съберат на едно място, да споделят идеи и добри практики, чрез които да продължи утвърждаването на България като предпочитана дестинация за пътувания през цялата година.

По време на изложението специален фокус бе поставен и върху здравния туризъм, тъй като в тази тежка кризисна ситуация медицинският, балнео- и СПА туризмът могат да бъдат силен стимул за отрасъла и връщането му към предишните нива.

Свързани статии
Бургас домакин на изложението "Бебе Зона" за пета предна година Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята Министерството на туризма и общините започват обща кампания за привличане на туристи Министерството на туризма започна проверки по Черноморието Назначиха нов зам.-министър на туризма Проверки ще тресат и Регионалното министерство Бургас е отново е столица на цветята (Снимки)
Тагове
изложение министерство
Коментари

Още от последните новини