Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята

Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята - E-Burgas.com

С навлизането на есента идва времето за обичания от всички любители градинари и професионалисти в отглеждането на цветя и растителност Цветен базар "Флора Есен" 2021. Тази година седмото поред издание на базара ще се проведе във вътрешния двор на Експозиционен център "Флора Бургас" в дните от 7-ми до 10-ти октомври, между 10:00 и 19:00 часа.

На щандовете на цветното събитие посетителите ще открият луковици, торове и смески за подготовка на цветята за есента и зимата, красиви саксийни растения, уханни сезонни цветя, градинска техника и инвентар.

Естествена част от цветния базар са зоните за био и пчелни продукти, където директно от производителите ще имате възможността да се снабдите с най-полезните и вкусни продукти.

Всички посетители на базара ще участват в томбола за цветна кошница пълна с изненади.

За допълнителна информация и заявка за участие от производители и вносители на цветя: [email protected]

Последвайте страницата на събитието във фейсбук: ЦВЕТЕН БАЗАР - "ФЛОРА ЕСЕН" 2021, където ще научите интересни факти за участниците и предлаганите видове растителност и цветя.

Свързани статии
Бургас домакин на изложението "Бебе Зона" за пета предна година Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии "Флората" се завръща в края на април, общината кани бизнеса Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Министерството на туризма участва на изложение в Бургас Бургас е отново е столица на цветята (Снимки) Цветен лабиринт очаква бургазлии на "Флора 2021" Цветното изложение „Флора Бургас“ ще е изцяло на открито Изложение „Световно образование“ в Бургас представя последните тенденции при обучението в чужбина
Тагове
флора цветя изложение
Коментари

Още от последните новини