Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас

Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас - E-Burgas.com

Специализираното изложение ще се проведе в дните от 26 до 28 ноември

В дните от 26 до 28 ноември в Бургас ще се проведе Grand Wedding Expo. Сватбеното изложение е с организатор и домакин Гранд хотел и СПА Приморец. Добре дошли да се включат са всички професионалисти от сватбения бранш - агенции, цветари, сладкари, брандове булчински рокли, фотографи, DJ-и и други.

Третото издание на специализирания форум ще продължи традицията и ще предложи в рамките на три дни - петък, събота и неделя, всичко важно за бъдещите младоженци - от облекло и тематична декорация до музика и осветление. Ще има красиви украси, изящно аранжирани маси, пищни цветни предложения, демонстрации на различни специалисти от света на красотата с предложения към визията на бъдещите булки, дегустации на сватбено меню и сладки предложения, съвети от различни специалисти за съвършен сватбен ден и други изненади. 

Въпреки интересните времена, в които живеем, обичта продължава. Отпразнуването ѝ и споделянето с близките на сватбено тържество е свещен момент, който заслужава красив празник. Открийте детайлите за своята приказна сватба на Grand Wedding Expo от 26 до 28 ноември в Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас.

Събитието ще се проведе при спазване изискванията на Здравно министерство относно Covid-19.

Свързани статии
Бургас домакин на изложението "Бебе Зона" за пета предна година Участник от известен реалити формат вдига сватба в Троянския балкан! Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята Министерството на туризма участва на изложение в Бургас Бургас е отново е столица на цветята (Снимки) Цветен лабиринт очаква бургазлии на "Флора 2021" Как да планираме сватба за един месец Изложение „Световно образование“ в Бургас представя последните тенденции при обучението в чужбина
Тагове
хотел Приморец сватба изложение
Коментари

Още от последните новини

Светът
Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас - E-Burgas.com

Африка