Бургас е отново е столица на цветята (Снимки)

Бургас е отново е столица на цветята (Снимки) - E-Burgas.com

Бургас отново е столица на цветята! Изложението “Флора 2021“ очаква бургазлии и гостуващи в Морската градина от днес до 18 май. В него участват десетки производители, флористи, търговци на сувенири и специализирана градинска техника. Цветното изложение се провежда изцяло на открито, като превантивна мярка против разпространението на К-19.

"Не пропускайте възможността да купите нещо красиво и полезно за дома или двора. Или просто се разходете между павилионите и се насладете на цветовете, формите и доброто настроение на всички хора около вас", зоват от общината.

"Нека се чувстват поканени и жителите на останалите български градове. Имаме какво да ви покажем, къде да ви подслоним, с какво да ви нахраним. Добре сте дошли в Бургас!", каза кметът Димитър Николов.

Галерия
Свързани статии
Заповядайте на "Флора-Бургас" за да разгледате атрактивния базар Бургас домакин на изложението "Бебе Зона" за пета предна година Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии "Флората" се завръща в края на април, общината кани бизнеса Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята Министерството на туризма участва на изложение в Бургас Цветен лабиринт очаква бургазлии на "Флора 2021" Цветното изложение „Флора Бургас“ ще е изцяло на открито
Тагове
флора изложение цветя
Коментари

Още от последните новини