"Бург на годината 2020" ще протече под мотото "Респект и благодарност"

2020 е изключителна… Тя изключи прожектора на суетата  и успя да  фокусира  живота в съществените неща – подкрепата, приятелството, солидарността… Затова и традиционната кампания “Бург на годината”  няма да  бъде традиционна, пишат организаторите в писмо до бургаските медии. 
 Номинацията за престижната статуетка „Бург на годината“ 2020 на РАДИО 1 и радио MIXX ще бъде за тихите, невидими герои, за тези, които обикновено остават зад кадър, не са в новините, но са на работния си пост, без страх, въпреки кризата, обстоятелствата, понякога и въпреки себе си - служат и правят бъдещето възможно!

В тази кампания аплодисментите и признанието ще бъдат за всички, които всеки ден вършат малките добри неща, които правят големия смисъл на добруването. 
„БУРГ НА ГОДИНАТА“ 2020 Е РЕСПЕКТ И БЛАГОДАРНОСТ за ежедневните герои - за  труда, за усмивките, за силата им да дават сила на другите.

Всеки ден на фейсбук страницата на радио MIXX слушателите ще могат да номинират и да аплодират  своите лични герои от всички сфери на живота.

Статуетката на едно от най-престижните отличия за града ни - "Бург на годината"  традиционно ще бъде връчена  като част от официалната програма на празника на Бургас - Никулден!  

Призът съществува от 1999 г. и се връчва за принос в развитието и популяризирането на Бургас.  От 2013 г. в кампанията се отличават  и младите хора в категорията „Завърнали се младежи“. 

       

Галерия
Свързани статии
По предложение на кмета: Бургас участва в пилотен проект на УНИЦЕФ за деца със специфични потребности Ремонтите на бургаските болници продължават и през 2021 Добри дни за бургаското летище: Очаква 6 400 чартъра през лятото Вицепремиерът Марияна Николова инспектира мерките на летище Бургас Бургас подобрява условията в сферата на образованието Обновеният "Дом на нефтохимика" посреща публика на 13 януари Слънчев Бургас очаква Новата година с лятно настроение (Снимки) Автобус на всеки кръгъл час в новогодишната нощ в Бургас Хипермаркетите и градският транспорт в Бургас изрядни - спазвали всички мерки Още програми ще подпомагат бургаския бизнес в кризата
Тагове
Бург на годината Бургас
Коментари

Още от последните новини