БСУ се присъединява към инициативата 70% ваксинирани

БСУ се присъединява към инициативата 70% ваксинирани - E-Burgas.com

Бургаският свободен университет приветства инициативата на Министерството на образованието и науката за 70% ваксиниран персонал, която на този етап стартира в училища и институции в сферата на средното образование.

БСУ достигна 70% ваксинирани преподаватели и служители срещу Ковид-19 и споделя тази добра практика за обществена отговорност. Университетът, навлизайки след месец в своята 31-ва година, очаква да посрещне настоящите и бъдещи студенти в здравословна среда.

Свързани статии
Слаб интерес към ваксинирането в Бургаско отчитат от Областна администрация Ето къде в страната можете да се имунизирате срещу ковид през уикенда Около 60 бургазлии са си поставили трета доза ваксина, засилен е интересът сред лекарите Изнесени пунктове за ваксиниране в страната, в Бургас имунизират в "Метро" 230 хиляди българи над 65 години могат да се ваксинират безплатно срещу грип Най-скептични сме към ваксините в целия ЕС Увеличават се желаещите да се ваксинират в Бургас, в УМБАЛ отчитат голям интерес у младите Бургас сред градовете с най-много поставени ваксини Janssen Мобини ваксинационни пунктове на много места в страната Ново! Раздават ваучери за храна, ако се ваксинирате срещу ковид
Тагове
БСУ ваксиниране
Коментари

Още от последните новини