БСУ се присъединява към инициативата 70% ваксинирани

БСУ се присъединява към инициативата 70% ваксинирани - E-Burgas.com

Бургаският свободен университет приветства инициативата на Министерството на образованието и науката за 70% ваксиниран персонал, която на този етап стартира в училища и институции в сферата на средното образование.

БСУ достигна 70% ваксинирани преподаватели и служители срещу Ковид-19 и споделя тази добра практика за обществена отговорност. Университетът, навлизайки след месец в своята 31-ва година, очаква да посрещне настоящите и бъдещи студенти в здравословна среда.

Свързани статии
Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски БСУ домакин на Генералната асамблея на най-големия проект за изследвания в Черно море 1 436 души са се ваксинирали за последното денонощие Епидемиолог: Възможно е да се препоръча и втора бустерна доза Ваксинирането срещу ковид продължава и след края на пандемичната обстановка Отново изнесени пунктове за ваксиниране през уикенда И този уикенд можем да се ваксинираме в изнесени пунктове Отварят изнесен пункт за ваксиниране в Созопол в петък Къде може да се ваксинирате през уикенда
Тагове
БСУ ваксиниране
Коментари

Още от последните новини