Борисов обсъди министерските оставки с Каракачанов и Симеонов

Борисов обсъди министерските оставки с Каракачанов и Симеонов - E-Burgas.com

Премиерът Бойко Борисов обсъди днес въпроса за кадрови промени в правителството по време на Коалиционен съвет с участието на вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и с председателя на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов, съобщи правителствената пресслужба.

Тримата са се разбрали да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за кадрови промени в правителството, припомни БНР. Утре коалицията ще се събере отново, за да разгледа резултата от проведените разговори.

На срещата днес са били обсъдени също така икономически и социални мерки, свързани с преодоляването на последиците от пандемията от Covid-19.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Исканата оставка на зам.-шефа на граничните е факт Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Митинги за правителство и нови избори блокират столицата днес Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Поискаха оставката на министъра на културата
Тагове
борисов правителство оставка горанов симеонов каракачанов коалиционен съвет
Коментари

Още от последните новини