Борисов гласувал за промяна на промяната

Борисов гласувал за промяна на промяната  - E-Burgas.com

Бойко Борисов даде своя глас за изборите днес, като гласува за парламент и президент. Той отново пусна видео на живо на своята страница във Фейсбук. След като упражни правото си на вот бившият премиер говори пред медиите, като заяви, че е гласувал за това да се върне стария модел с евтин ток.

"Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе цената на тока в пъти повече. Починали на първо място в последните 14 дни. И кандидати за президенти, и иминистри разправят, че се справяме добре с пандемията. Мрат по болниците хората. Това трябва да се промени. И на холандския премиер не му е добре, но прави частичен локдаун. Когато се управлява не всяко решение е хубаво и лесно. Затова трябва политическа воля.

Цените на тока отидоха на нива 300-350-400 лева. Искам да върнем стария модел - 80 лева. Предложихме с какъв модел ще го върнем от първия ден. Когато поскъпват тока и горивата това води до растеж на цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард незнайно за какво. Ще направя всичко, за да спре тази промяна. Безотчетното крадене в момента на няколко олигарси свъзани с тока под шапката на служебното парвителство. Спрени са всички инфраструктурни проекти, което е обричане на севера и северозапада на гибел", каза той.

Свързани статии
Бойко Борисов на разпит в ГДНП, отрече да е притежавал кюлчета Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Отново ден за размисъл При 42.85% обработени протоколи: ПП - 25.97%, ГЕРБ - 21.42%, Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер Бургас на път да проспи изборния ден, гласовете за президент повече от тези за НС Малко Търново, Приморско и Царево най-активни на вота в Бургаско 550 образувани преписки за изборни нарушения Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения МВР извършва спешна проверка на новопоявилите се машини
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ избори
Коментари

Още от последните новини