Борисов гласувал за промяна на промяната

Борисов гласувал за промяна на промяната  - E-Burgas.com

Бойко Борисов даде своя глас за изборите днес, като гласува за парламент и президент. Той отново пусна видео на живо на своята страница във Фейсбук. След като упражни правото си на вот бившият премиер говори пред медиите, като заяви, че е гласувал за това да се върне стария модел с евтин ток.

"Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе цената на тока в пъти повече. Починали на първо място в последните 14 дни. И кандидати за президенти, и иминистри разправят, че се справяме добре с пандемията. Мрат по болниците хората. Това трябва да се промени. И на холандския премиер не му е добре, но прави частичен локдаун. Когато се управлява не всяко решение е хубаво и лесно. Затова трябва политическа воля.

Цените на тока отидоха на нива 300-350-400 лева. Искам да върнем стария модел - 80 лева. Предложихме с какъв модел ще го върнем от първия ден. Когато поскъпват тока и горивата това води до растеж на цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард незнайно за какво. Ще направя всичко, за да спре тази промяна. Безотчетното крадене в момента на няколко олигарси свъзани с тока под шапката на служебното парвителство. Спрени са всички инфраструктурни проекти, което е обричане на севера и северозапада на гибел", каза той.

Свързани статии
Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател Бойко Борисов на разпит в ГДНП, отрече да е притежавал кюлчета Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ избори
Коментари

Още от последните новини