Борисов гласувал за промяна на промяната

Борисов гласувал за промяна на промяната  - E-Burgas.com

Бойко Борисов даде своя глас за изборите днес, като гласува за парламент и президент. Той отново пусна видео на живо на своята страница във Фейсбук. След като упражни правото си на вот бившият премиер говори пред медиите, като заяви, че е гласувал за това да се върне стария модел с евтин ток.

"Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе цената на тока в пъти повече. Починали на първо място в последните 14 дни. И кандидати за президенти, и иминистри разправят, че се справяме добре с пандемията. Мрат по болниците хората. Това трябва да се промени. И на холандския премиер не му е добре, но прави частичен локдаун. Когато се управлява не всяко решение е хубаво и лесно. Затова трябва политическа воля.

Цените на тока отидоха на нива 300-350-400 лева. Искам да върнем стария модел - 80 лева. Предложихме с какъв модел ще го върнем от първия ден. Когато поскъпват тока и горивата това води до растеж на цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард незнайно за какво. Ще направя всичко, за да спре тази промяна. Безотчетното крадене в момента на няколко олигарси свъзани с тока под шапката на служебното парвителство. Спрени са всички инфраструктурни проекти, което е обричане на севера и северозапада на гибел", каза той.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ избори
Коментари