„България Еър“ връща полетите си между София и Бургас от края на месеца

„България Еър“ връща полетите си между София и Бургас от края на месеца  - E-Burgas.com

От 29 юни националният превозвач „България Еър“ започва да изпълнява сезонните си полети по линията между София и Бургас. Полетите между столицата и любимия морски град ще се осъществяват всеки ден за удобство на пасажерите.

 „България Еър“ продължава да лети редовно по всичките си европейски линии. Полетите между София и Варна се изпълняват по три пъти на ден – сутрин, следобeд и вечер.

Единствените дестинации, до които са преустановени полетите към 18 юни, са тези, до които все още има рестрикции за пътуване - Израел, Русия и Португалия. Полетите до всички останали дестинации се изпълняват по график и при стриктни хигиенни и организационни мерки. Повече информация можете да откриете тук и тук.

Екипът на „България Еър“ приема изключително сериозно мерките за превенция и е създал необходимата организация за спокоен, комфортен и сигурен полет. Предпазните маски на борда са задължителни както за екипажите, така и за пасажерите.

Самолетите на националния превозвач се почистват и дезинфекцират със специални препарати преди всеки полет. Въздухът в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите, като самолетите на авиокомпанията са оборудвани с въздушни HEPA филтри, които филтрират въздуха в пасажерския салон и кабината чрез термична обработка от над 200 градуса. По този начин се елиминира евентуална възможност от разпространение на каквато и да било зараза по въздушен път (включително COVID-19, SARS и др.).

 

Свързани статии
Затварят Летище Бургас за почти месец Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Охраната на българското небе била гарантирана Първият чартърен полет на летище Бургас се очаква на 10 април Засилват охраната на въздушното ни пространство, два самолета са в постоянство дежурство
Тагове
летище самолети полет
Коментари

Още от последните новини