Айтос се гордее - ще има представител на Олимпиадата

Айтос се гордее - ще има представител на Олимпиадата - E-Burgas.com

АЙТОС СЕ ГОРДЕЕ - СЕЛИН АЛИ С КВОТА ЗА ЛЕТНИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ 2021

По време на тържествената церемония за връчване на дипломите на Випуск 2021, кметът Васил Едрев изненада зралостници, педагози, родители и всички присъстващи с една изключително важна за Айтос, "олимпийска" новина.

" Тази новина е свързана с таланта на една млада дама - отличник на Випуск 2021, която е тук, сред нас.

Нейният талант на европейски и световен шампион по ловна стрелба, получи огромно признание. За успехите си, възпитаничката на СУ "Никола Вапцаров" Селин Ниязи Али получи една от квотите за участие в Олимпийските игри в Япония през юли 2021 г. Селин ще защитава олимпийската част на България, редом до Мария Грозева, Ивет Лалова и най-добрите български спортисти. Това е изключителна чест за Айтос и за България. И огромна радост за всички нас.

Да аплодирме момичето, което ще донесе на Айтос и България олимпийска титла. Шампионът по ловна стрелба, с който се гордеем. Да аплодираме Селин Ниязи Али!", заяви, видимо развълнуван кметът.

НП научи още, че повече от 30 години България не е изпращала на олимпиада състезател по ловна стрелба. През 2021 г. нашето момиче Селин ще е единственият български представител на Федерацията по ловна стрелба, получил одобрение за олимпийско участие от Международната федерация.

Честито дипломиране и успех на изпитите и Олимпиадата, Селин!

Народен приятел

Свързани статии
Шишков в Айтос: Ще съдействаме за изграждане на обходен път, липсва инициатива от общината Зам.-министър също идва на проверката в Айтос Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос Кметът на Айтос и НПО ще обсъдят нови мерки за ограничение на трафика Седем златни медала по спортни танци завоюваха бургазлии Наградиха европейския шампион Георги Стоянов, Спортното му възлага големи надежди Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София Комисия обследва целия участък, през който минават камионите в Айтос Ето какви мерки се взимат в опасния участък в Айтос още от днес
Тагове
Айтос спорт Олимпиада
Коментари

Още от последните новини