Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес

Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес - E-Burgas.com

Белязан от протести ще е днешния ден. И автоинструктори заявиха, че ще излязат на демонстрация в столицата. Те ще блокират центъра на София в обедните часове.

Това е поредният протест на представителите на автошколите. Те недоволстват заради предложените промени в наредбите за дейността на центровете за обучение на шофьорите, информират от БНР.

Протестът ще започне в 12 ч. с шествие на три лъча учебни автомобили от входовете на София при "Ботевградско шосе", "Цариградско шосе" и Люлин. Автомобилите ще се съберат на пл. "Александър Батенберг".

"Все пак вече за втори път го правим това нещо, хората са недоволни. Наредба 37 трябваше да бъде обсъждана в работна група, която е към държавна агенция "Пътна безопасност" с хора от бранша, а всъщност се обсъди от определен кръг хора. Не може хора, които не са се занимавали с преподавателска дейност, да казват как да се обучава", заяви пред БНР председателят на Българския автоинструкторски съюз Трендафил Маринов.

Днес и студентите излизат на протест за втори път, припомня frognews.bg. Те са част от антиправителствените демонстрации, които текат вече над сто дни. Полицаите също протестират. Исканията им са за по-високи заплати.

Свързани статии
Пенсионерка опита да подкупи полицаи с 50 лв. Полицаи от пет държави идват на благотворителен турнир на МВР Бъдещите юристи ще влизат в университет без приемен изпит Превозвачите готови за нови разговори, но и за нови протести Рашков обеща да вдигне полицейските заплати Пътните строители отложиха протестите Стрители ще блокират пътища и по Великден Полицаи и надзиратели на протестен палатков лагер, искат по-високи заплати И здравните работници готови за протест, искат по-високи заплати Музеите искат увеличение на средствата с 50%
Тагове
протести студенти полицаи автоинструктори
Коментари

Още от последните новини