Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес

Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес - E-Burgas.com

Белязан от протести ще е днешния ден. И автоинструктори заявиха, че ще излязат на демонстрация в столицата. Те ще блокират центъра на София в обедните часове.

Това е поредният протест на представителите на автошколите. Те недоволстват заради предложените промени в наредбите за дейността на центровете за обучение на шофьорите, информират от БНР.

Протестът ще започне в 12 ч. с шествие на три лъча учебни автомобили от входовете на София при "Ботевградско шосе", "Цариградско шосе" и Люлин. Автомобилите ще се съберат на пл. "Александър Батенберг".

"Все пак вече за втори път го правим това нещо, хората са недоволни. Наредба 37 трябваше да бъде обсъждана в работна група, която е към държавна агенция "Пътна безопасност" с хора от бранша, а всъщност се обсъди от определен кръг хора. Не може хора, които не са се занимавали с преподавателска дейност, да казват как да се обучава", заяви пред БНР председателят на Българския автоинструкторски съюз Трендафил Маринов.

Днес и студентите излизат на протест за втори път, припомня frognews.bg. Те са част от антиправителствените демонстрации, които текат вече над сто дни. Полицаите също протестират. Исканията им са за по-високи заплати.

Свързани статии
Над 4000 студенти не могат да се завърнат в общежитията си заради незавършени ремонти Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ изпрати третия випуск парамедици Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Бъдещи юристи от БСУ посетиха Районния съд Загиналите полицаи са с общ 25-годишен стаж в МВР Тапа от автомобили между Поморие и Бургас, издирват избягалия каналджия (Видео) Демерджиев се закани на каналджиите: Ще им отвърнем с цялата си мощ!
Тагове
протести студенти полицаи автоинструктори
Коментари

Още от последните новини