Тапа от автомобили между Поморие и Бургас, издирват избягалия каналджия (Видео)

Тапа от автомобили между Поморие и Бургас, издирват избягалия каналджия (Видео) - E-Burgas.com

В момента под дърво и камък се издирва лицето, предполагаемо за каналджията в случая с катастрофиралия тази сутрин автобус в Бургас. Инцидентът отне живота на двама полицаи. 

Шофьори, попаднали в тапата на пътя между Бургас и Поморие, съобщават че полицаи издирват със снимка конкретно лице и проверяват преминаващите автомобили. Задръстването започва още от квартал Сарафово.

Припомняме, че прокуратурата има достатъчно доказателства, за да повдигне обвинения за причиняване на умишлена смърт.

На специален брифинг пред ОДМВР-Бургас, който току-що приключи министър Демерджиев съобщи, че автобусът е навлязъл в кръговото кръстовище на "Трапезица" с много висока скорост и нарочно е ударил полицейския автомобил.

В същото време областният управител Мария Нейкова обяви току-що, че утре ще е ден на траур в цялата Бургаска област.  

 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
катастрофа трапезица полицаи тапа
Коментари

Още от последните новини