Обърнат ТИР блокира едната лента край Несебър (Снимки)

Обърнат ТИР блокира едната лента край Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

Аварирал ТИР блокира едната лента от главния път между Бургас и Варна, край Несебър.

Камионът е аварирал в участъка около местността Горска барака и в момента движението се осъществява само в едната пътна лента и ръчно се регулира от служители на полицията в Несебър.

От МВР съобщиха, че камионът превозва зърно. До отстраняването му от пътя се призовават шофьорите да преценят маршрута си и по възможност да отложат пътуването си за по-късен час.

Галерия
Свързани статии
Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки)Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки)Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки)Три общини в Бургаско продължават проект за разделно събиране на отпадъциПървите организирани туристи кацнаха в Бургас (Снимки)Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимистВ Несебър продължават да тестват превантивно граджани срещу коронавирусСлужителите в детските градини в Несебър си направиха тестове за коронавирусМощна офанзива срещу кърлежи по курортите, дни преди началото на сезона (Снимки)Съветници от Несебър тропнаха по масата: Настояваме за спешни мерки за сезона!
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини