Демерджиев се закани на каналджиите: Ще им отвърнем с цялата си мощ!

Демерджиев се закани на каналджиите: Ще им отвърнем с цялата си мощ! - E-Burgas.com
Снимка БНТ

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пристигна на мястото на катастрофата в Бургас, при която загинаха двама полицаи.

"Така наречените каналджии днес обявиха война на българската държавма и българската държава ще отговори с цялата си мощ на това предизвикателство. Ще направим всичко необходимо, за да не се повтаря този инцидент и да приключат тези действия, които напоследък зачестиха.", каза той в ефира на БНТ.

По случая има задържани лица и има съмнение за още едно, което се издирва.

По думите на Демерджиев има хора от системата на МВР, които са замесени в пропускането на нелегални мигранти през границата и срещу тях предстои да бъдат взети мерки.

"Това, което е трябвало да бъде направено, е направено. Престъплението ще бъде разкрито. Нашата задача е да не допускаме повече подобни инциденти и аз ще направя всичко възможно това да се случи.", каза Демерджиев.

МВР ще поиска съдействие и от Министерство на отбраната за справяне с проблема с нелегалните мигранти у нас.

Свързани статии
Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Демерджиев: Граничарите ни защитават с телата си и плащат с телата си необезпечеността на границата Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Демерджиев: Ще сме безкомпромисни с тези, които създават опасност за нашите граничари Демерджиев за катастрофата със загинали полицаи в Бургас: Има данни за 16 колеги с нарушения Демерджиев очаква разработки срещу сериозни политически играчи Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Демерджиев: Тече проверка в Гранична полиция, мигрантският натиск е най-голям от години Загиналите полицаи са с общ 25-годишен стаж в МВР
Тагове
катастрфоа полицаи Демерджиев
Коментари

Още от последните новини

Спорт
Демерджиев се закани на каналджиите: Ще им отвърнем с цялата си мощ! - E-Burgas.com

Регата 24 Май