АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември

АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември - E-Burgas.com
БГНЕС

Във вторник – 1 декември, между 17 ч. и 21 ч., са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси – винетки и тол. Това съобщиха от Агенция пътна инфраструктура(АПИ). Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона. За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта.

 

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас Служители на АПИ излизат на протест
Тагове
апи тол система винетки трафик автомобили
Коментари

Още от последните новини