АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември

АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември - E-Burgas.com
БГНЕС

Във вторник – 1 декември, между 17 ч. и 21 ч., са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси – винетки и тол. Това съобщиха от Агенция пътна инфраструктура(АПИ). Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона. За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта.

 

Свързани статии
Цял боен арсенал спипаха на "Капитан Андреево" (Снимки) Все още опашки от коли на "Тракия" Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Двуметрови преспи затвориха Троянския проход Иззеха злато и сребро за 35 бона на "Капитан Андреево" (Снимки) Акция "Скорост и пешеходци" до неделя Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата Тодор Стамболиев: Лице с увреждания несправедливо губи шанс за безплатна ел-винетка Контрабандни лекарства за близо 40 хил.лв. са разкрити на "Капитан Андреево" Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020
Тагове
апи тол система винетки трафик автомобили
Коментари

Още от последните новини