АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември

АПИ: Нов хаос с е-винетките и през декември - E-Burgas.com
БГНЕС

Във вторник – 1 декември, между 17 ч. и 21 ч., са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси – винетки и тол. Това съобщиха от Агенция пътна инфраструктура(АПИ). Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона. За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта.

 

Свързани статии
Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Засилен трафик по магистралите до края на седмицата Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Колите втора ръка поскъпнаха с близо 50 на сто АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил Внимавайте в района на Аркутино, ПТП затруднява движението Северномакедонецът Зоран се разкая за участието си в каналджийство, но съдът реши друго Временна организация на движението в Бургас заради колоездачната обиколка на България
Тагове
апи тол система винетки трафик автомобили
Коментари

Още от последните новини