АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели

АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели - E-Burgas.com

Продължава монтирането на мантинели на АМ "Тракия". Карайте внимателно!, предупреждава Пътната агенция.

Подмяна и монтиране на ограничителните системи се извършва на територията на областите Пловдив и Пазарджик. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

В момента се подменят увредени при пътнотранспортни произшествия мантинели. До вторник - 13 септември, в област Пазарджик ще се работи в участъка от 71-ви до 87-ми км в банкета на платното за Бургас и от 65-ти до 103-ти км в банкета на платното за София.

Монтират се мантинели и в средната разделителна ивица в участъка от 107-ми до 124-ти км в област Пловдив. Предвижда се дейностите да продължат до 13 септември. Днес и утре ще се поставят мантинели и в банкета на платното за Бургас при 107-ми км на АМ "Тракия" и при 120-ти км в посока столицата.

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Служители на АПИ излизат на протест ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец
Тагове
тракия мантинели апи
Коментари

Още от последните новини