АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели

АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели - E-Burgas.com

Продължава монтирането на мантинели на АМ "Тракия". Карайте внимателно!, предупреждава Пътната агенция.

Подмяна и монтиране на ограничителните системи се извършва на територията на областите Пловдив и Пазарджик. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

В момента се подменят увредени при пътнотранспортни произшествия мантинели. До вторник - 13 септември, в област Пазарджик ще се работи в участъка от 71-ви до 87-ми км в банкета на платното за Бургас и от 65-ти до 103-ти км в банкета на платното за София.

Монтират се мантинели и в средната разделителна ивица в участъка от 107-ми до 124-ти км в област Пловдив. Предвижда се дейностите да продължат до 13 септември. Днес и утре ще се поставят мантинели и в банкета на платното за Бургас при 107-ми км на АМ "Тракия" и при 120-ти км в посока столицата.

Свързани статии
ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) Кемпер се преобърна на магистралата и блокира пътя към Бургас Отново задържаха нелегални мигранти на "Тракия" Аварирал камион затруднява движението по "Тракия" към София Откриха над 100 кг хероин в автомобил с малолетни деца (Видео) Кола се запали в движение на АМ "Тракия"
Тагове
тракия мантинели апи
Коментари

Още от последните новини