Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса "Бургас и морето"

Eто къде може да слушате и гласувате за песните от конкурса

Приятели и почитатели на Национален конкурс за песен "Бургас и морето", специално за вас и всички меломани стартира обновеният сайт и  YouTube канал на фестивала. На www.burgasimoreto.org  ще откриете 15-те песни финалисти и информация за авторските екипи. Чрез активен бутон, отвеждащ  към YouTube канала на конкурса, можете да чуете предварително песните и да гласувате за тази, която ви впечатлява най-много. С вашите гласове и тези на журито, което ще гласува на живо на 31 юли, ще бъде оформено класирането от първо до трето място. Сега е моментът да подкрепите любимите си изпълнители!

В своята същност конкурсите имат състезателен характер, но най-важното в нашето "състезание" е, че всяка песен ще открие своите почитатели, ще вдъхнови някого, ще извика усмивка!

БГ радио също има изненада за вас! Наско, водещият на "Любими песни за любими хора", подготвя предавания, посветени на песните и авторите от "Бургас и морето". По своя неповторим начин известният водещ ще ви направи съпричастни с вълнуващите моменти и истории на екипите по създаването на всеки от 15-те финалисти. Ще бъде интересно!

Следете и фейсбук страницата Фестивал "Бургас и морето", където ви очакват видеа, снимки и друга любопитна информация.

Свързани статии
Звезден музикален рецитал очаква публиката на "Бургас и морето" От понеделник пускат в продажба билети за "Бургас и морето" Ето кои песни ще чуем на "Бургас и морето 2022" Приемът за песни на "Бургас и морето" е до 17 май "Бургас и морето 2022" вече набира песни Слушаме и гласуваме за "Бургас и морето" онлайн "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена
Тагове
Бургас и морето
Коментари

Още от последните новини