Златка в конкуренция с фолкаджийки за титлата Сексбомба на годината

Златка в конкуренция с фолкаджийки за титлата Сексбомба на годината - E-Burgas.com
Може и да не е наясно с географските посоки, но бургазлийката Златка Димитрова, напоследък се е запътила все нагоре (според средностатистическите разбирания на това понятие).
След като доби популярност в реалити формата Вип Брадър, и раздели зрителите на шоуто в два лагера, сега силиконестата плеймейтка се е запътила към титлата "Сексбомба на годината". Нейна пряка конкуренция са други две известни дами, "подпомогнали" финансово пластичните фирурзи. Това са русата поп дива Андреа и чернокосата й колежка Мария.
Номинациите са направени от журналисти, работещи в различен тип медии. Организаторите от ВИП Комюникейшън очакват и останалите предложения, за да може да се изготви окончателния брой за гласуване.За Черната Златка спечелването на короната навярно е голямо предизвикателство, тъй като миналата година с короната на сексбомба се накичи съименничката й Златка Райкова - Русата, също плеймейтка. Преди време двете не криеха острите си отношения, но дали заради ПР, или защото разбраха, че войната между блондинките и брюнетките е отживелица, двете заровиха томахавката. Бургазлийката все пак води с едни гърди пред колежката си. Тя е номинирана  и в още една категория - "Най-секси тройка". Заедно с нея в тази група попадат бившата й любов Багата и приятелката му Любина. Повод Злати да попадне и в тази надпрева са изпълненията й в къщата на Вип Брадър, където беше и мускулистият боец. В тази надпревара конкуренция се явява и още една запомняща се тройка- Вяра, Надежда и Любов - русите тризначки.
Сред номинираните за най-секси омъжени жени са Антония Петрова, станала наскоро Мисис Русия, отново не без скандал, както и актуалната плеймейтка Силвия Бахати.Според журналистите титлата "Най-секси мъж" заслужават да вземат Ники Михайлов, Ивелин Попов и Кубрат Пулев. Миналата година победител стана футболистът Благой Георгиев. Нощта на сексбомбите, която ще се проведена 19 декември в меката на поп фолка "Планет клуб" в София.
 
Коментари

Още от последните новини