Земетресение разлюля бреговете на Гърция

Земетресение разлюля бреговете на Гърция - E-Burgas.com

Земетресение с магнитуд 5,1 беше регистрирано в Егейско море край бреговете на Гърция. Това съобщи Геофизичният институт на САЩ. цитиран от ТАСС. 

По негови данни епицентърът е бил на 68.3 км югозападно от град Кос на едноименния остров. в който живеят около 19 000 души. Трусът е бил на дълбочина от 10,7 км. 

По данни на Европейския средиземноморски сеизмологичен център магнитудът на земетресението е бил 4.8 по Р8ихтер и е са последвали вторични трусове. 

Няма постъпили сведения за жертви и разрушения. 

Свързани статии
Ето какви са спешните нужди за пострадалите граждани на Турция Намериха тялото на издирвания българин в Искендерун Отворен е втори пункт за дарения за пострадалите в Турция и Сирия Сеизмолог: Никой не може да предсказва земетресения Хиляди турци прекараха нощта в палатки при -5 градуса Изпращаме два Спартана и спасителни екипи в Турция, загиналите са над 500 МнВР: Няма данни за пострадали българи в Турция Силно земетресение в Турция разлюля и България Дълги опашки на Калотина при влизане у нас Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция
Тагове
гърция земетресение
Коментари

Още от последните новини