Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция

Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция - E-Burgas.com

Гръцкото министерство на здравеопазването забрани влизането в морето на 12 плажа в област Атика, предаде БНР. При изследване качеството на морската вода в областта властите са констатирали, че има райони със силно замърсяване на водата, което е опасно за здравето на хората.

На тази база министерството на здравеопазването е наложило забрана за влизане и плуване в морето на опасните места. В област Атика се забранява плуването на плажна ивица в близост до всички пристанища и места за ремонт на плавателни съдове.

Не трябва да се влиза в морето по цялата дължина от пристанище Пирея до Перама, както и по цялата вътрешна дължина на пристанище „Рафина". Забраната се отнася общо за 12 места. Поставени са табели, които посочват причината за въведеното ограничение. Въпреки че има глоба за нарушителите, местните власти не очакват, че хората няма да се подчинят, защото е свързано с тяхното здраве.

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
гърция плажове море
Коментари

Още от последните новини