Изпращаме два Спартана и спасителни екипи в Турция, загиналите са над 500

Изпращаме два Спартана и спасителни екипи в Турция, загиналите са над 500 - E-Burgas.com

Министерството на отбраната изпраща спасителни екипи и два самолета "Спартан" в Турция. Самолетите ще излетят от авиобаза "Враждебна", съобщава NOVA.

Те ще превозят аварийно-спасителни екипи на "Пожарна безопасност и защита на населението и Столична община", които ще помагат на южната ни съседка след поредицата силни трусове, които причиниха тежки поражения тази сутрин.

Земетресението засегна Турция и части от Сирия, като загиналите са над 600. Столична община посочи, че изпраща техника и 15 души в южната ни съседка.


 

Свързани статии
Ето какви са спешните нужди за пострадалите граждани на Турция Намериха тялото на издирвания българин в Искендерун Отворен е втори пункт за дарения за пострадалите в Турция и Сирия Сеизмолог: Никой не може да предсказва земетресения Хиляди турци прекараха нощта в палатки при -5 градуса МнВР: Няма данни за пострадали българи в Турция Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Силно земетресение в Турция разлюля и България Затварят всички пунктове на българо-турската граница през нощта Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата
Тагове
земетресение турция спартан
Коментари