Дълги опашки на Калотина при влизане у нас

Дълги опашки на Калотина при влизане у нас - E-Burgas.com
Архив Bulgaria On Air

Дълги опашки се образуват на сръбско-българската граница през последните дни, съобщава БГНЕС.

За влизане от Сърбия на българска земя се чака минимум 4 часа. Основната част са пътуващи турски граждани, които работят в Западна Европа и предимно в Германия.

През днешния и утрешния ден се очаква трафикът да се увеличи и опашките да достигнат до 10 км. При този трафик е възможно за влизане в България чакането да достигне 6-7 часа.

Свързани статии
Георги Чиликов няма да води Черноморец 1919 Задава се събитие, задължително за всички любители на качественото кино: от 5 до 7 октомври вашето място е Морското казино Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Засилен трафик по магистралите до края на седмицата Нина Николина представя Пендара етно проджект – автентичен фолклор с DJ звучене на 5 октомври в Бургас Великолепната Мария Касимова-Моасе представя премиерно новата си книга в Бургас Драстично намаление на цените по Южното Черноморие през септември Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил Внимавайте в района на Аркутино, ПТП затруднява движението
Тагове
трафик калотина гърция море
Коментари

Още от последните новини