Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков

Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков - E-Burgas.com

В събота бургаският плувец Цанко Цанков ще пробва да подобри световен рекорд за 12-часово плуване без прекъсване в 50-метров басейн.

Зрелищното събитие ще се проведе на плувен комплекс "Флора". Стартът на Цанко Цанков на 22 август ще започне в 07.30, а финалът ще е в 19.30 часа. Входът е свободен, а спортното събитие се организира с подкрепата на Община Бургас.

Заради подготовката и провеждането на атрактивната проява, басейнът няма да работи за граждани  от 17.00 часа на 21 август  и на 22 август целият ден. От следващият ден  плувното съоръжение ще може да се ползва в нормален график от 07.00 до 20.00 часа всеки ден.

Свързани статии
Заповядайте на "Флора-Бургас" за да разгледате атрактивния базар Три български и три молдовски отбора ще се борят за Купа "Шуната" Безплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на Созопол Започнаха първите занимания във вода за бебета в Бургас (Видео) Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Спортно списание разкрива непознати факти от историята на бургаското плуване Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии "Флората" се завръща в края на април, общината кани бизнеса Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета
Тагове
басейн флора цанко цанков рекорд плуване
Коментари

Още от последните новини