Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков

Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков - E-Burgas.com

В събота бургаският плувец Цанко Цанков ще пробва да подобри световен рекорд за 12-часово плуване без прекъсване в 50-метров басейн.

Зрелищното събитие ще се проведе на плувен комплекс "Флора". Стартът на Цанко Цанков на 22 август ще започне в 07.30, а финалът ще е в 19.30 часа. Входът е свободен, а спортното събитие се организира с подкрепата на Община Бургас.

Заради подготовката и провеждането на атрактивната проява, басейнът няма да работи за граждани  от 17.00 часа на 21 август  и на 22 август целият ден. От следващият ден  плувното съоръжение ще може да се ползва в нормален график от 07.00 до 20.00 часа всеки ден.

Свързани статии
Гледайте на живо SHARKS Suimming Cup Burgas от "Парк Арена" (LIVE) Плувци ветереани от цяла България идват на пореден турнир в "Парк Арена ОЗК" Над 500 плувци от 30 клуба ще вземат участие в Burgas swimming open 2020 Емоции и много адреналин на спортния уикенд в Бургас (Снимки) Паметна плоча на Флората напомня за световния рекорд на Цанко (Снимки) Басейнова дирекция: Липса на кислород е довело да измирането на рибата край Черноморец Зарадваха с куп отличия световния рекордьор Цанко Цанков (Снимки) Бургаският кмет за световния рекордьор: Цанко е герой! Вярвахме в него от самото начало Гледайте на живо церемонията по награждаването на Цанко Историческо! Цанко Цанков подобри световния рекорд с 2 часа и 10 минути
Тагове
басейн флора цанко цанков рекорд плуване
Коментари

Още от последните новини