Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков

Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков - E-Burgas.com

В събота бургаският плувец Цанко Цанков ще пробва да подобри световен рекорд за 12-часово плуване без прекъсване в 50-метров басейн.

Зрелищното събитие ще се проведе на плувен комплекс "Флора". Стартът на Цанко Цанков на 22 август ще започне в 07.30, а финалът ще е в 19.30 часа. Входът е свободен, а спортното събитие се организира с подкрепата на Община Бургас.

Заради подготовката и провеждането на атрактивната проява, басейнът няма да работи за граждани  от 17.00 часа на 21 август  и на 22 август целият ден. От следващият ден  плувното съоръжение ще може да се ползва в нормален график от 07.00 до 20.00 часа всеки ден.

Свързани статии
Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята Състезатели от 6 държави ще спорят за отличията на плувния маратон "Порт Бургас 2021" Стотици се събраха за плувния маратон от "Света Анастасия" Започва суперфинала по водна топка в Бургас, "Черноморец" е сред фаворитите Над 80 състезатели се включват в състезание по подводни спортове „Златният делфин 2021“ "Акулите" донесоха 11 медала в Бургас, обраха овациите в Сандански (Снимки) Басейнът във Ветрен ще се пълни с минерална вода от местното находище Бургас е отново е столица на цветята (Снимки) Цветен лабиринт очаква бургазлии на "Флора 2021"
Тагове
басейн флора цанко цанков рекорд плуване
Коментари

Още от последните новини