Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков

Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков - E-Burgas.com

В събота бургаският плувец Цанко Цанков ще пробва да подобри световен рекорд за 12-часово плуване без прекъсване в 50-метров басейн.

Зрелищното събитие ще се проведе на плувен комплекс "Флора". Стартът на Цанко Цанков на 22 август ще започне в 07.30, а финалът ще е в 19.30 часа. Входът е свободен, а спортното събитие се организира с подкрепата на Община Бургас.

Заради подготовката и провеждането на атрактивната проява, басейнът няма да работи за граждани  от 17.00 часа на 21 август  и на 22 август целият ден. От следващият ден  плувното съоръжение ще може да се ползва в нормален график от 07.00 до 20.00 часа всеки ден.

Свързани статии
Над 500 плувци от 30 клуба ще вземат участие в Burgas swimming open 2020 Емоции и много адреналин на спортния уикенд в Бургас (Снимки) Паметна плоча на Флората напомня за световния рекорд на Цанко (Снимки) Басейнова дирекция: Липса на кислород е довело да измирането на рибата край Черноморец Зарадваха с куп отличия световния рекордьор Цанко Цанков (Снимки) Бургаският кмет за световния рекордьор: Цанко е герой! Вярвахме в него от самото начало Гледайте на живо церемонията по награждаването на Цанко Историческо! Цанко Цанков подобри световния рекорд с 2 часа и 10 минути Цанко се движи в графика за световния рекорд НА ЖИВО от Флората: Цанко Цанков се бори за световен рекорд
Тагове
басейн флора цанко цанков рекорд плуване
Коментари

Още от последните новини