Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков

Затварят басейна на Флората заради подготвката на Цанко Цанков - E-Burgas.com

В събота бургаският плувец Цанко Цанков ще пробва да подобри световен рекорд за 12-часово плуване без прекъсване в 50-метров басейн.

Зрелищното събитие ще се проведе на плувен комплекс "Флора". Стартът на Цанко Цанков на 22 август ще започне в 07.30, а финалът ще е в 19.30 часа. Входът е свободен, а спортното събитие се организира с подкрепата на Община Бургас.

Заради подготовката и провеждането на атрактивната проява, басейнът няма да работи за граждани  от 17.00 часа на 21 август  и на 22 август целият ден. От следващият ден  плувното съоръжение ще може да се ползва в нормален график от 07.00 до 20.00 часа всеки ден.

Свързани статии
Три български и три молдовски отбора ще се борят за Купа "Шуната" Безплатен градски транспорт и плувен маратон за празника на Созопол Започнаха първите занимания във вода за бебета в Бургас (Видео) Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Спортно списание разкрива непознати факти от историята на бургаското плуване Вече е ясна програмата на Флора 2022 Ботаническата градина на БАН гостува на Флора 2022, 120-годишен бонзай очаква бургазлии "Флората" се завръща в края на април, общината кани бизнеса Почетни граждани на Бургас подкрепиха приюта за бездомни кучета Есенната Флора ще представи зимната подготовка на цветята
Тагове
басейн флора цанко цанков рекорд плуване
Коментари

Още от последните новини