Започна подготовката за Великден в Бургас (Снимки)

Започна подготовката за Великден в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Полицията ще блокира всеки опит за продажба на цветя около храмовете

Кризисният щаб в Бургас започна подготовката за Великден. Днес бяха поставени мобилни мивки пред големите храмове.

Щабът взе решение да не се допуска влизане в църквите с цветя или клонки в ръка. Полицията няма да допусне продажбата на каквито и да е цветя в прилежащите площи на храмовете. Почти целият състав на Полицията ще контролира спазването заповедта на здравния министър на Цветница и Великден.

Междувременно започват проверки по пазарите в Бургас. Ще се следи за недопускане струпването на хора и дали се изпълняват мерките за безопасност, заради очакваното по-високо потребление по празниците.

Галерия
Свързани статии
Слънчево време и по-високи температури по Великден Велика събота е – последният ден от Страстната седмица Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден Празнично настроение в Бургас чак до Гергьовден, ето програмата Агнешкото скочи с 80% в навечерието на Великден Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Отварят манастира край "Меден рудник" за посетители на Цветница и Великден Пенсионерите ще получат по 70 лв. за Великден КЗП и БАБХ започват проверки в навечерието на Великден Бургас ще посрещне Великден с пасхална служба и концерт
Тагове
великден
Коментари

Още от последните новини