Заплашен ли е туристическият сезон у нас

Заплашен ли е туристическият сезон у нас - E-Burgas.com

Всяка година у нас почиват много украинци

Всяка година у нас почиват стотици украинци. От бранша заявиха, че са притеснени за предстоящия летен сезон заради военния конфликт.

„Потресени сме от войната. Не знаем какво ще се случи със сезона. Надяваме се да приключат военните действия. Резервациите спряха от началото на конфликта. Загубите ще бъдат огромни, тъй като всяка година у нас почиват много украинци”, заяви в ефира на NOVA хотелиерът Тодор Пастърманджиев.

Свързани статии
Най-малко 18 загинали и 60 ранени от руския удар над мол в Кременчук Русия е убила стотици цивилни в Харков при обстрел със забранени боеприпаси Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Днес официално откриваме летния туристически сезон Туристическият бранш в Поморие: Липсата на спасители пак ще е сериозен проблем Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу Сезонът по морето започва: Цената на цацата и бирата с 10-15% нагоре Первий канал: Специалната операция приключи, започва Третата световна война Генерал Ходжис: В случай на ядрен удар отговорът на НАТО ще бъде опустошителен за Русия Все повече украинци напускат България
Тагове
сезон туризъм война украйна
Коментари

Още от последните новини