Ясни са лидерите на софтуерния пазар, номинирани за приза на годишните бизнес награди в Бургас

Ясни са лидерите на софтуерния пазар, номинирани за приза на годишните бизнес награди в Бургас - E-Burgas.com

Организаторите на BURGAS BUSINESS AWARDS вдигат завесата в Сектор „Услуги“ и представят участниците, които ще се борят в категорията „Най-прогресивна IT компания“. Това са три от водещите разработчици на специфичен софтуер с изключителен опит и умения в технологичните проекти и услуги. Номинираните компании, които ще се борят за приза са:

Страйпс - част от ICT Group и бързо развиваща се компания, която предлага разработка на софтуерни решения като услуга и консултации в областта на IT Infrastructure, DevOps, Smart Applications, Remote Monitoring and Diagnostics, IoT и мобилни решения. С повече от 15 години опит в създаването на решения за разнородни индустрии и своите 650+ софтуерни специалисти в цяла България, Страйпс е водещ играч в мащабни технологични проекти в партньорство с част от лидерите в индустриите на бъдещето.

Глюкит ЕООД - изцяло българска фирма занимаваща се с предоставянето на професионални услуги  и поддръжка на своите клиенти в областта на  информационните технологии и киберсигурността. Зад фирмата стои солиден екип от специалисти, така селектирани, че да няма звено касаещо информационните системи, както и системите за киберсигурност, за което да не могат да предоставят експертиза. През годините Глюкит ЕООД развива ключови партньорства с водещи производители на ИКТ оборудване и киберсигурност, като по този начин гарантира на своите настоящи и бъдещи клиенти, че няма как да се появи проблем, с който да не могат да се справят.

SoftServe - глобална дигитална компания, специализирана в разработка на софтуер и консултантски услуги.  SoftServe e сред лидерите на пазара вече повече от 30 години. С над 11 000 служители, в 16 държави и 61 офиса по света, компанията работи с клиенти в Северна Америка, ЕС и Азия. Клиентите на SoftServe включват IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies и други. SoftServe е партньор на Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA и други големи технологични компании. 

Победителят в категорията ще бъде избран от високопоставеното жури на BURGAS BUSINESS AWARDS в паметната вечер на 25 април, от 19:00 ч в хотел „България“.

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини