Всички пътища у нас са проходими при зимни условия

Всички пътища у нас са проходими при зимни условия   - E-Burgas.com

Към момента всички пътища в страната с проходими при зимни условия. Това заяви в ефира на сутрешния блок на bTV Георги Терзийски, председател на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Терзийски каза, че АМ "Тракия" е затворена в двете посоки в района на Чирпан, като са осигурени обходни маршрути. В района тече ремонт на участък, открит през 2008 година.

В момента се налага ние да правим един мащабен ремонт, обясни експертът. Георги Терзийски отбеляза, че още при строежа на ремонта, не се е взело предвид, че участъкът е в един много овлажнен район - бившите оризища.

 

 

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Леден ад на входа на село Баня Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Ограничения по пътищата в страната заради снега АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Служители на АПИ излизат на протест Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки)
Тагове
апи пътища зимни условия пътна мрежа снегорини
Коментари

Още от последните новини