Волейболният „Нефтохимик“ надигра „Добруджа“

Волейболният „Нефтохимик“ надигра „Добруджа“ - E-Burgas.com
Лидерът във волейболната втора дивизия "Добруджа 07" отстъпи на елитния "Нефтохимик 2010" с 2:3 (15:25, 25:21, 25:20, 14:25, 19:25). Контролната среща се игра в добричката зала “Добротица”. Тимът от Бургас спечели (4:1 и 3:1) и предишните две проверки срещу Добружда , които се играха вчера, съобщава БЛИЦ.
“Трите контролни срещи бяха много полезни и за двата отбора. Ние имахме необходимост от мачовете в Добрич, тъй като следващата седмица се подновява първенството на Суперлигата. Добруджа 07 приятно ме изненада с играта си. Резултатите през есента също показаха, че този тим е израснал и заслужава да играе в Суперлигата догодина”, заяви треньорът на Нефтохимик Даниел Пеев.
“И в тази среща редувахме силните със слаби изяви. В началото не можахме да намерим нашия ритъм. Отдавам го на желанието да победим нашия съперник. За щастие началния удар и блокадата сработиха във втория гейм. Публиката също много ни помогна. В третия гейм нашата добра игра се запази, но ритъма в четвъртия гейм бе нарушен. Поздравявам момчетата, че се бориха. До началото на втория дял на първенството искам да направим още две контроли”, коментира наставникът на Добруджа Георги Петров. Снимка: bgvolleyball (Архив)
Коментари

Още от последните новини