Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards

Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В престижното издание, отличаващо най- добрите компании от Бургас и региона Burgas Business Awards тази година, са номинирани три от най- предпочитаните естетични центрове в морския град.

Представяме ви първият участник. Това е  лазерно – козметичен център „Атина Афродита“. Тук вие ще откриете най-съвременна апаратура за лазерна епилация с цел премахване на нежеланото окосмяване, изключително ефективни и безболезнени апарати за оформяне на силуета, както и разнообразие от релаксиращи и високоефективни анти-ейдж процедури за подмладяване на кожата и възвръщане на вечната и съвършена красота!

Всяка жена заслужава да се чувства НАЙ-КРАСИВАТА – да вярва в собствената си сила и енергия, да открива вътрешната и външната си красота, да се събужда сутрин с желанието да покаже на целия свят неповторимостта и величието си, да усеща силата на своя дух и да притежава смелостта да изпълни желанията си!

Лазерно – козметичен център „Атина Афродита“ е създаден с мисия да превърнем всяка жена в истинска богиня!

Вторият участник в престижното издание Burgas Business Awards е Дерма център Бургас. Това е място, което обединява екип от млади и талантливи специалисти, които са отдадени на една обща цел: да наложат нов стандарт в естетиката. Ние вярваме, че правилната грижа за лицето и тялото несъмнено води до цялостна промяна в качеството на живот – сега и за в бъдеще. Ето защо, услугите на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас са едновременно достъпни и съобразени с всички най-високи стандарти в естетичната дерматология.

В Естетичен и лазерен център Дерма Бургас работи квалифициран екип, който е преминал редица обучения в страната и в чужбина, и не спира да усъвършенства своите опит и познания. Целта ни е клиентите ни да имат възможност да се възползват от възможно най-висококачествена услуга: с помощта на най-добрите специалисти и най-модерната техника в световен мащаб.

Студиото на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас е оборудвано с иновативни апарати в областта на дерматологията и медицинската козметика. Те са подбрани специално така, че да осигуряват едновременно висока ефективност, пълен комфорт, безкомпромисна безопасност и съкратено времетраене на процедурите.

Третият естетичен център, участник в Burgas Business Awards е Prime Aesthetic - център за красота и уелнес в сърцето на Бургас. Място, където можете да избягате от ежедневието, за да се отпуснете и поглезите в спокойна атмосфера. Създаден е с много любов и с грижа да предоставя качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. Неслучайно много хора пътуват от столицата и от други градове за терапиите на Prime Aesthetic Center. Сред почитателите на центъра са актрисата Гергана Стоянова, Златка Димитрова, моделът Теодора Мудева и други интересни популярни лица.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личното отношение и лоялността към всеки клиент. Технологиите са важни, но характерът и обликът на едно място се изгражда чрез хората, които работят в него. Вниманието и добрата връзка между терапевта и клиента са решаващи. И като добавим супер удобната локация, елегантната атмосфера, програмите за лоялност – добавената стойност от преживяването е без аналог.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА И РЕЗУЛТАТНА ТЕРАПИЯ

Всички процедури в центъра се извършват по индивидуален протокол, съобразен с особеностите и нуждите на всеки посетител. Винаги се избират най-подходящите параметри на технологията за всеки отделен пациент в зависимост от тежестта на проблема, зоната, качеството на кожата и възрастта за постигане на безпрецедентни резултати. 

НАД 3000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Най-ценното за един бранд е доверието и приятелството на клиентите. Всеки нов клиент получава безплатна консултация и персонална програма с включени най-точните процедури за постигане на конкретен резултат, обсъден предварително. За 5 години центърът си е спечелил на 3000 лоялни и доволни клиенти и има в портфолиото над 8500 извършени процедури. Непрекъснато се усъвършенства и търси нови възможности да предоставя наистина добри и дълготрайни естетични резултати.

ДОВЕРЕНИ ЕКСПЕРТИ

Екипът от опитни медицински лица и сертифицирани специалисти е преминал висококвалифицирани обучения. Тези талантливи терапевти могат да изготвят персонализиран план за терапия спрямо нуждите на всеки, за да се чувства и изглежда уверен и щастлив. Всеки един от тях работи със страст и отдаденост. С хиляди извършени процедури, като знае как да използва най-подходящите параметри на технологията, за да постигне най-добрия резултат. 

 МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

За всички процедури Prime Aesthetic използва най-модерните и ефективни технологии на световните лидери в сферата на естетиката и медицината. Всички са преминали клинични изпитания и са сертифицирани за качество и безопасност. Това са последно поколение медицински апарати за лазерна епилация, за подмладяване и възстановяване на кожата на лицето, контуриране и стягане на тялото, премахване на целулит, намаляване на обиколките.

Галерия
Свързани статии
Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар" - Вашият оторизиран BMW дилър в Бургас и региона Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари