Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards

Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В престижното издание, отличаващо най- добрите компании от Бургас и региона Burgas Business Awards тази година, са номинирани три от най- предпочитаните естетични центрове в морския град.

Представяме ви първият участник. Това е  лазерно – козметичен център „Атина Афродита“. Тук вие ще откриете най-съвременна апаратура за лазерна епилация с цел премахване на нежеланото окосмяване, изключително ефективни и безболезнени апарати за оформяне на силуета, както и разнообразие от релаксиращи и високоефективни анти-ейдж процедури за подмладяване на кожата и възвръщане на вечната и съвършена красота!

Всяка жена заслужава да се чувства НАЙ-КРАСИВАТА – да вярва в собствената си сила и енергия, да открива вътрешната и външната си красота, да се събужда сутрин с желанието да покаже на целия свят неповторимостта и величието си, да усеща силата на своя дух и да притежава смелостта да изпълни желанията си!

Лазерно – козметичен център „Атина Афродита“ е създаден с мисия да превърнем всяка жена в истинска богиня!

Вторият участник в престижното издание Burgas Business Awards е Дерма център Бургас. Това е място, което обединява екип от млади и талантливи специалисти, които са отдадени на една обща цел: да наложат нов стандарт в естетиката. Ние вярваме, че правилната грижа за лицето и тялото несъмнено води до цялостна промяна в качеството на живот – сега и за в бъдеще. Ето защо, услугите на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас са едновременно достъпни и съобразени с всички най-високи стандарти в естетичната дерматология.

В Естетичен и лазерен център Дерма Бургас работи квалифициран екип, който е преминал редица обучения в страната и в чужбина, и не спира да усъвършенства своите опит и познания. Целта ни е клиентите ни да имат възможност да се възползват от възможно най-висококачествена услуга: с помощта на най-добрите специалисти и най-модерната техника в световен мащаб.

Студиото на Естетичен и лазерен център Дерма Бургас е оборудвано с иновативни апарати в областта на дерматологията и медицинската козметика. Те са подбрани специално така, че да осигуряват едновременно висока ефективност, пълен комфорт, безкомпромисна безопасност и съкратено времетраене на процедурите.

Третият естетичен център, участник в Burgas Business Awards е Prime Aesthetic - център за красота и уелнес в сърцето на Бургас. Място, където можете да избягате от ежедневието, за да се отпуснете и поглезите в спокойна атмосфера. Създаден е с много любов и с грижа да предоставя качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. Неслучайно много хора пътуват от столицата и от други градове за терапиите на Prime Aesthetic Center. Сред почитателите на центъра са актрисата Гергана Стоянова, Златка Димитрова, моделът Теодора Мудева и други интересни популярни лица.

Отличителният знак на Prime Aesthetic e личното отношение и лоялността към всеки клиент. Технологиите са важни, но характерът и обликът на едно място се изгражда чрез хората, които работят в него. Вниманието и добрата връзка между терапевта и клиента са решаващи. И като добавим супер удобната локация, елегантната атмосфера, програмите за лоялност – добавената стойност от преживяването е без аналог.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА И РЕЗУЛТАТНА ТЕРАПИЯ

Всички процедури в центъра се извършват по индивидуален протокол, съобразен с особеностите и нуждите на всеки посетител. Винаги се избират най-подходящите параметри на технологията за всеки отделен пациент в зависимост от тежестта на проблема, зоната, качеството на кожата и възрастта за постигане на безпрецедентни резултати. 

НАД 3000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Най-ценното за един бранд е доверието и приятелството на клиентите. Всеки нов клиент получава безплатна консултация и персонална програма с включени най-точните процедури за постигане на конкретен резултат, обсъден предварително. За 5 години центърът си е спечелил на 3000 лоялни и доволни клиенти и има в портфолиото над 8500 извършени процедури. Непрекъснато се усъвършенства и търси нови възможности да предоставя наистина добри и дълготрайни естетични резултати.

ДОВЕРЕНИ ЕКСПЕРТИ

Екипът от опитни медицински лица и сертифицирани специалисти е преминал висококвалифицирани обучения. Тези талантливи терапевти могат да изготвят персонализиран план за терапия спрямо нуждите на всеки, за да се чувства и изглежда уверен и щастлив. Всеки един от тях работи със страст и отдаденост. С хиляди извършени процедури, като знае как да използва най-подходящите параметри на технологията, за да постигне най-добрия резултат. 

 МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

За всички процедури Prime Aesthetic използва най-модерните и ефективни технологии на световните лидери в сферата на естетиката и медицината. Всички са преминали клинични изпитания и са сертифицирани за качество и безопасност. Това са последно поколение медицински апарати за лазерна епилация, за подмладяване и възстановяване на кожата на лицето, контуриране и стягане на тялото, премахване на целулит, намаляване на обиколките.

Галерия
Свързани статии
Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards Зърнопроизводители от Бургас и региона с номинации за престижните бизнес награди Burgas Business Awards Две от най- големите и модерни аптеки в Бургас участват в номинациите Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари

Още от последните новини