Вертолет търси изчезнал моряк край бреговете на Варна

Вертолет търси изчезнал моряк край бреговете на Варна - E-Burgas.com

Вертолет на българските Военноморски сили е участвал в операцията по търсене и спасяване, организирана заради изчезнал моряк от борда на търговски кораб, който е под панамски флаг в района на Емине. 

Това съобщи във Варна контраадмирал Кирил Михайлов - командир на Военноморските сили, по време на тържественото събрание по повод 142 години от създаването на военния ни флот, на което присъстваха премиерът Стефан Янев и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: 

"На дистанция около 80 мили от Варна е получен сигнал. По наши сведения, забелязали са изчезването му сутринта, към 10:00 ч. Продължават издирването! Най-вероятно това е станало в зоната за отговорност на Турция и те ще продължат да го търсят", заяви адмирал Ефтимов пред БНР.

Свързани статии
Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Американски бойни "Апачи" прелетяха над България Американски хеликоптери "Blackhawk" прелитат край Бургас Вече втори месец няма и следа от 28-годишния Жулиен от Царево  Издирват 30-годишен криминоген заради побой на паркинга на Северния плаж Полицията издирва криминално проявен мъж в Поморие, задържаха приятелката му
Тагове
вертолет моряк издирване
Коментари

Още от последните новини