Пети ден без след от рибарите в Бургас

Пети ден без след от рибарите в Бургас - E-Burgas.com

Вязовир "Мандра" край Бургас пети ден ще продължи издирването на двамата рибари. До момента на брега на язовира беше открита само лодката им, припомня БГНЕС.

В пост в социалните мрежи кметът на Бургас Димитър Николов призова в издирването да се включат рибари с лодки, които имат сонарно оборудване за откриване на предмети и неравности по дъното.

 

Свързани статии
Русия обяви български журналист за издирване Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари С рибен курбан и два нови паметни знака бургаските рибари отбелязаха стария Никулден (Снимки) Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Бурни страсти в Царево заради обявяването на залива "Корал" за защитена местност Изградиха дългоочакваното пристанище в Несебър, плаващи пристани и кей за 121 лодки очакват рибарите Компенсират с 2.25 млн. лв. риболовни кораби и рибари заради ковид кризата Рибари в Бургаско излязоха на протест, не получили ковид помощи
Тагове
рибари издирване
Коментари

Още от последните новини