Вече втори месец няма и следа от 28-годишния Жулиен от Царево 

Вече втори месец няма и следа от 28-годишния Жулиен от Царево  - E-Burgas.com

Все още няма и следа от 28- годишния Жулиен Станимиров Костадинов от Царево  ,който е в неизвестност от 23-ти март т.г. Същият страда от психично разстройство, напомнят от полицията в Бургас. 

От там отново отправят призив към гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на младия мъж да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Жулиен е висок 172 см., с черни очи, права черна къса коса, провлачена походка, върви леко прегърбен, към момента на изчезването си е бил с набола брада. Облечен с черно текстилно яке, сива анцугова долница, маратонки с преобладаващ син цвят.

 

 

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) Русия обяви български журналист за издирване Пети ден без след от рибарите в Бургас Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Съдът отряза Лапчев за лодките на Корал 17-годишен загина в катастрофа между Лозенец и Царево Бурни страсти в Царево заради обявяването на залива "Корал" за защитена местност
Тагове
Жулиен издирване Царево
Коментари

Още от последните новини