Вече втори месец няма и следа от 28-годишния Жулиен от Царево 

Вече втори месец няма и следа от 28-годишния Жулиен от Царево  - E-Burgas.com

Все още няма и следа от 28- годишния Жулиен Станимиров Костадинов от Царево  ,който е в неизвестност от 23-ти март т.г. Същият страда от психично разстройство, напомнят от полицията в Бургас. 

От там отново отправят призив към гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението на младия мъж да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Жулиен е висок 172 см., с черни очи, права черна къса коса, провлачена походка, върви леко прегърбен, към момента на изчезването си е бил с набола брада. Облечен с черно текстилно яке, сива анцугова долница, маратонки с преобладаващ син цвят.

 

 

Свързани статии
Прекратиха договора за изработване на общия устройствен план на Царево Обявиха ключови проекти в Царево за обекти от регионално значение Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово Асен Личев отхвърли искане за спиране на строителството в имот в Синеморец РИОСВ излседва морската вода край Синеморец Вертолет търси изчезнал моряк край бреговете на Варна Възрастен софиянец се удави на „Нестинарка“ Кметът на Царево щял да спре обявените от екоминистерството защитени зони в общината В Царево гасиха пожари в трансгранично учение (Снимки) Ще превърне ли община Царево единствения терен за спорт в Синеморец в квартал?
Тагове
Жулиен издирване Царево
Коментари

Още от последните новини