Валежи в Източна България от четвъртък

Валежи в Източна България от четвъртък - E-Burgas.com

В предаването „Тази сутрин" по бТВ проф. Георги Рачев, каза че обстановката в страната се успокоява - вали в Родопите и Горнотракийската низина, но лека полека валежите спират. „Те вече не могат да предизвикат голямо наводнение, каквото беше в събота през нощта. Сега в Източна България предстоят дъждове, но не в този тип, който бяха досега".

Има понижение на температурите, то е плавно, но доста по-хладно ще бъде в неделя, допълни още Рачев. „След това ще има задържане, успокояване на времето, но температурите ще бъдат ниски."

От четвъртък до 25-26 декември се очакват така наречените ледени дни, максималната температура ще остане под 0 градуса, обясни още професорът. „Празникът ще бъде плътен и много хубав."

Свързани статии
Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Високи температури в събота, но с валежи Ниски температури и дъжд в четвъртък Превалявания се очакват в Западна България Времето застудява през уикенда, ще има дъжд и гръмотевици Валежи и гръмотевици през следобед и през нощта Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Рекорден брой градоносни облаци за последните 2 месеца у нас И в неделя ще е облачно и дъждовно
Тагове
дъжд
Коментари

Още от последните новини